Acasă

Primary links

  • Stiri
  • Arta
  • Fotografie
  • Muzica
  • Muzee
  • Teatru
  • Etnografie
  • Jazz &...
  • Mapamond
  • Fashion
  • Parteneri
  • Links
  • Contact
Acasă
Aniversari
Anticariate, librarii
Arhitectura
Arta
Balet
Burse
Casting
Cluburi, cafenele
Comemorari
Concerte
Concursuri
Conferinte
Cursuri
Dans
Dezbateri
Educatie
Emisiuni
Etnografie
Evenimente
Expoziţii
Fashion
Festivaluri
Film
Finantari
Forum
Foto
General
Institutii culturale
interviu
Istorie, arheologie
Jazz & ...
Lansari de carte
Lansari de disc
Lectură
Licitaţii
Mapamond
Muzee
Muzica
Premiere
Premii
Programe pentru adolescenti
Programe pentru copii
Programe pentru familii
Proiecte
Proiecţii
Publicatii
Seminare
Simpozion
Spectacole
Sport
Tabăra de creaţie
Targuri
Teatru
Turnee
Vernisaje
Workshops

Cooking History: razboi in bucatarie

Shashlik
(pentru un regiment de soldati rusi)

Ingrediente: 1 vaca mica, 10 litri de vin rosu, 10 litri suc de grapefruit, 12 kg de rosii, 0.7 kg boia de ardei, sare dupa gust
timp de preparare: 30 min.

Cooking History / 13 septembrie / 20h00 / Centrul Ceh
trailer aici

meniu Documentary Mondays
(pentru o sala plina cu spectatori)

Ingrediente: 1 documentar despre meniuri de razboi si despre cum o portie de mancare poate influenta victoria sau infrangerea, 10 kg de pasiune, 7 kg de zambete, comunicare dupa gust.
Se serveste asezonat cu multa voie buna si cu un Pilsner Urquell rece.
timp de degustare: 88 min.

Pentru mai multe detalii, intrati pe blog-ul nostru www.czech-it.ro

  • Share/Save

Stiri

 
© 2003 - 2023 Toate drepturile rezervate Caligraf
    • Stiri
    • Arta
    • Fotografie
    • Muzica
    • Muzee
    • Teatru
    • Etnografie
    • Jazz &...
    • Mapamond
    • Fashion
    • Parteneri
    • Links
    • Contact